Kiewit Hawai‘i Offices

The Kiewit Office Renovation is the renovation of an existing, two- story office space, designed to accommodate 30 employees of this prominent construction firm including designers, engineers and project superintendents.

Formerly, a dreary, dated space, the client’s first goal was to open up the space and make a strong design statement. The design team developed a concept that highlighted the company’s strengths as a construction firm, taking cues from their corporate brand and the former Dole pineapple cannery that now houses their new office space. The second goal was to create a new work environment, from a previous office space that was compartmentalized and disconnected to one that is more open and collaborative.

PROJECT DETAILS
  • Location: Honolulu, O‘ahu, Hawai‘i
  • Client: Kiewit Corporation
  • Program: Office interior design
  • Status: Complete

©2020 WCIT Architecture. All rights reserved.

Log in with your credentials

Forgot your details?